I’LL DO ANYTHING FOR LOVE, BUT I WON’T DO THAT

I’LL DO ANYTHING FOR LOVE, BUT I WON’T DO THAT
lingerie

Image by roch lasalle
MEATLOAF, LITA FORD

3 comments - What do you think?
Posted by Grace & Billy - August 28, 2010 at 10:20 pm

Categories: Lingerie   Tags: , , ,

PhotonQ-C’ était l’ été

PhotonQ-C’ était l’ été
jupe

Image by PhOtOnQuAnTiQuE
Discovering this poem from Jacques Prévert in an old friend ‘s book. Merci pour la découverte ; )

C’ était l’ été.

Dans ses deux mains
sous ma jupe relevée
j’étais nue comme jamais
Tout mon jeune corps
était en fête
des cheveux de ma tête
aux ongles de mes pieds
J’étais une source qui guidait
la baguette du sourcier
Nous faisions le mal
et le mal était bienfait.
Fatras (1966)

Jacques Prévert

Be the first to comment - What do you think?
Posted by Grace & Billy -  at 10:05 pm

Categories: Artis   Tags: , ,

Urban Jazz Crossover 2010 – Surabaya (5)

Urban Jazz Crossover 2010 – Surabaya (5)
sandra Dewi

Image by jazzuality.com

Be the first to comment - What do you think?
Posted by Grace & Billy -  at 9:32 pm

Categories: Artis   Tags: , , , ,

Mala, tvoj frajer je budala [Nude

LYRICS: Bil je lep in sončen dan, s podočnjaki, ful zaspan, maček mi po mestu je sledil… Ulice so pametne, ne pomnijo včerajšnjega dne, ne vejo kje se kdo je s kom zbudil… Jaz pa z nasmeškom na obrazu, ker rekla si, da sem se res izkazu… Mala, tvoj frajer je budala, ne ve, da si mi dala… Je resna situacija, zgodila se je penetracija, brez dlake na jeziku sem ostal… Pazil bom, obljubim ti, zdaj te nič naj ne skrbi…
Video Rating: 4 / 5

23 comments - What do you think?
Posted by Grace & Billy -  at 9:29 pm

Categories: Video Tube   Tags: , , , ,

batagor dengan bumbu kacang rasa pecel

batagor dengan bumbu kacang rasa pecel
krisdayanti

Image by vitarlenology
Beberapa hari ini aku emang pengen banget makan nasi.. ngebayangin nasi padang kayanya sip tuh… sekalian jalan-jalan ke Michaels The Arts and Crafts Store, 5106 Northern Woodside, Queens, NY bareng dydy dan alif (http://dydy.multiply.com) sekalian makan siang di Minangasli, 86-10 Whitney Avenue, Elmhurst, Queens, 718-429-8207. Konon ini restoran biarpun kecil, tapi jadi restoran yang paling dicari orang Indonesia kalo ke NY. Pernah dibahas juga sama The New York Times (http://events.nytimes.com/2006/02/01/dining/reviews/01unde.html). "Kemaren Krisdayanti juga kesini," kata seorang ibu yang dipanggil tante (yang entah pemilik atau manajer) oleh para pelanggannya.

Sebenernya ini bukan Rumah Makan Padang kaya di Indonesia yang menyajikan menu masakan Padang saja, tapi Minangasli udah hibrid.. mengakomodasi masakan-masakan lain seperti somay Bandung, batagor (duhhh jadi pengen batagor kingsley), pempek…. dan waitressnya juga perempuan cina.. aku curiga.. sebenernya ini restoran cina dengan menu Padang.. heheheheh..

Tetep aja ternyata… makan nasi Padang yang enak ya di negeri asalnya. Aku merasa asing dengan nasi Padang made in NY ini. Rasanya kok kaya ‘out of context’ .. kaya nonton jatilan di merapi, sama di festival budaya dan pariwisata.

Prof. Dedi Mulyana, dosen komunikasi antar budaya pernah bilang di perkuliahannya, adaptasi paling cepet dengan budaya baru adalah lewat makanan, kalo bisa nerima makanan setempat, berarti akan lebih mudah beradaptasi dengan budayanya. Mmm.. secara aku masak buat diriku sendiri dengan menu sakacemplungna.. berarti aku bisa beradaptasi dengan caraku bertahan hidup sini ya? hihihi..

Be the first to comment - What do you think?
Posted by Grace & Billy -  at 9:27 pm

Categories: Artis   Tags: , , , , ,

Miss World Sports Day

DispatchOnline speaks to Miss South Africa, Tatum Keshwar, Miss New Zealand and Miss Botswana at Port Elizabeth’s new stadium.
Video Rating: 0 / 5

1 comment - What do you think?
Posted by Grace & Billy -  at 9:25 pm

Categories: Video Tube   Tags: , ,

Comic Strip Burlesque Show (13) – Tattoo Art Fest (157) – 18-20Sep09, Paris (France)

Comic Strip Burlesque Show (13) – Tattoo Art Fest (157) – 18-20Sep09, Paris (France)
lingerie

Image by philippe leroyer
[Taken in Paris (France) – 19Sep09]

During three days, the biggest french tattoo convention, the Tattoo Art Fest, took place, for the third time, in the Parc Floral and gathered 7000 visitors around more than 150 world wide tattoo artists, featuring tattoo contests, burlesque shows, graffiti artists, photo exhibitions, and concerts.

See all the photos of this convention in this set : 18-20Sep09 – Tattoo Art Fest [Event]
See all the random portraits in this set : Portraits [Random]

This serie contains nude pictures that you can NOT see, unless you’re signed in on flickr (and have your safe filter off).
Or by clicking this link :
www.flickr.com/gp/52499764@N00/5M095Y
And THEN visit this set : [NUDES – Pass]

2 comments - What do you think?
Posted by Grace & Billy -  at 9:20 pm

Categories: Lingerie   Tags: , , , , , , , ,

« Previous PageNext Page »

58 queries. 0.772 seconds.